Beschrijving

3-IN-1-ONTKALKER – ONTVETTER – HYGIËNISCHE REINIGER

Houd uw wasmachine en vaatwasmachine hygiënisch en efficiënt met de Care+Protect 3-in-1-ontkalker-ontvetter-hygiënische reiniger

De Care+Protect combineert drie producten in één: een ontkalker, ontvetter en hygiënische reiniger voor gebruik bij alle merken van wasmachines, was-droogcombinaties en vaatwasmachines.
Het gebruik van één zakje van 50 gr per maand helpt om uw machine en leidingen schoon te houden en vrij van kalkaanslag, vuil, vetafzettingen en onaangename geuren.
Minder kalkaanslag in uw machine helpt ook om het energieverbruik te verminderen.

U kunt kiezen tussen een doos met 12 afzonderlijke zakjes, m.a.w. genoeg voor een heel jaar, of een doos met 4 zakjes.

  • Model: CDP1012
  • Code: 35601768
  • EAN: 8016361934573
  • Formaat: 12 sachet x50gr

Hoe te gebruiken

Deze professionele samenstelling verwijdert schadelijke ketelsteenafzetting en achtergebleven afzettingen grondig van inwendige onderdelen en voorkomt schimmel en onaangename geuren.

WASMACHINE:
giet de inhoud van een zakje in de trommel. Start de cyclus aan 60°C zonder voorwas. Het toestel moet leeg zijn. Voeg geen extra wasmiddel toe tijdens de behandeling. Er wordt aangeraden het product een keer per maand te gebruiken.
VAATWASMACHINE:
giet een half zakje in het bakje voor het wasmiddel en de andere helft op de bodem van de kuip. Start de cyclus aan 60°C zonder voorwas. Het toestel moet leeg zijn. Voeg geen extra wasmiddel toe tijdens de behandeling. Er wordt aangeraden het product een keer per maand te gebruiken.