Beschrijving

CARE + PROTECT Melk- en soepverwarmer voor de magnetron

Ideaal voor het koken of opwarmen van vloeibaar voedsel, BPA-vrij, 0,7 liter

MAAK KOKEN GEMAKKELIJK: Met de Melk- en soepverwarmer voor de magnetron kan je vol vertrouwen vloeibaar voedsel bereiden. Hiermee kan iedereen een goed kookresultaat bereiken zonder rommel te maken.
VEILIG EN GEZOND: Maakt bereiding met alleen water mogelijk, geen olie of boter nodig, vrijwel geen risico op een te gaar of verbrand resultaat. Behoudt de voedingseigenschappen, smaak en aroma. BPA-vrij.
SNELHEID EN GEMAK: Kortere bereidingstijd in vergelijking met traditioneel koken. Je hoeft niet in de keuken te blijven. Stel gewoon de timer van de magnetron in en ga dan iets anders doen!
SCHOONHOUDEN: Deksel met luchtdichte pakking en stoomventiel, om spatten in de magnetron tijdens het opwarmen te voorkomen.
ENERGIEBESPARING: Magnetronkoken gaat meestal sneller en verbruikt minder elektriciteit, waardoor het energieverbruik daalt.

  • Model: CMMSW8002
  • Code: 35602780
  • EAN: 8059019074207
  • Formaat: 0.7L

Je favoriete recepten binnen app-bereik
Onze app is handig om je favoriete recepten gemakkelijker te raadplegen of tips te krijgen over hoe je ze het beste kunt bereiden
Download de app
Onze online winkel

Bezoek onze online winkel, die rechtstreeks wordt beheerd door onze partner Premium Services, gespecialiseerd in e-commerce & logistieke diensten.

Je kunt alle Care+Protect-producten veilig kopen en de levering in real time volgen.

We verzenden naar je huis of waar je maar wilt, binnen 24/48 uur (met uitzondering van afgelegen gebieden).

Bezoek onze online winkel